GGZ Reclassering

GGZ Reclassering Palier is het instrument voor de bevordering van een veiligere, leefbare samenleving en het verantwoord uitvoeren van straffen.

Kringloopwinkel GGZ Reclassering

Cliënten van GGZ Reclassering Palier die een werkstraf opgelegd hebben gekregen kunnen te werk worden gesteld in een gezamenlijke winkel van Kringloop Holland en GGZ Reclassering Palier.

GGZ Reclassering Palier wil dat alle taakstraffen zowel voor de maatschappij nuttig zijn als leerzaam voor de betrokkene. Vanuit deze visie worden cliënten met een strafrechtelijke maatregel in de kringloopwinkel begeleid. Binnen de winkel doen cliënten relevante werkervaring op en leert men initiatief te nemen en verantwoording te dragen.

Adres en openingstijden

Van Musschenbroekstraat 159, 2522 AL Den Haag

Maandag: 10:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 16:30

Kringloop Holland en Palier werken al langer samen op het gebied van werkstraffen, maar maken dit nu zichtbaar door het openen van een gezamenlijke winkel. Naast een ervaren filiaalchef van Kringloop Holland is er een filiaalchef van GGZ Reclassering aangesteld die zorgdraagt voor de begeleiding van de cliënten. Hij heeft ook een signalerende functie naar de reclassering, zodat er bij een concrete hulpvraag actie ondernomen kan worden.